duminică, 22 martie 2009

Aventuri de o noapte

Eu nu inteleg ce spera un om care se baga in asa ceva. As putea sa inteleg daca faci din asta un obicei si decizi ca viata ta intima se rezuma la aventuri cu necunoscuti/necunoscute. Dar sa ai aventuri cu necunoscuti doar pentru ca e cool sau ca sa vezi cum e este cam ilogic.
Daca te atrage persoana de ce sa bruschezi lucrurile? Ti-e teama ca daca nu folosesti ocazia primei intalniri pe a doua nu o mai capeti?

Daca nu te atrage de ce sa te legi la cap? Gaseste ceva atractiv. Cazul in care e destul de ok pentru o aventura dar dezagreabil pentru o relatie, se considera la sectiunea "neatractiv".

Ce faci daca iti place? Te razgandesti si incerci sa il/o mai vezi? Cum poti sa stii ca iti place de el/ea sau ai vrea doar sa repeti aventura deoarece prestatia a fost peste asteptari. Si daca nu te razgandesti la ce iti foloseste ca a fost bine daca nu o sa se mai repete?

Ce faci daca nu iti place? Nu o trebui sa mai dai ochii cu persoana dar tot ramai cu experienta neplacuta. Macar daca era o relatie puteai sa zici ca ai incercat si n-a fost ok, dar asa ce zici? Ca n-ai fler la ales necunoscuti/necunoscute pentru utilizare pe termen extrem de scurt si fara obligatii?

Si daca nu te poti detasa de aventura si ramai cu un sentiment vecin cu depresia? Si esti tu si cu sentimentul, ca celalalt a fost doar pentru o noapte.

In final poti ramane cu sentimentul ca a fost bine si regretul ca nu se va mai repeta, cu regretul ca a fost rau si ca s-a intamplat sau cu rezultatul ca n-a fost nimic deosebit si ca n-ai castigat nimic. Desigur, nici n-ai pierdut nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu