duminică, 4 iulie 2010

La ce se gandesc femeile cand se uita la fotbal

Campionatul modial de fotbal se joaca zilele astea. Adica a inceput pe vremea cand eram eu in vacanta si vad ca tot continua. Ocazional televizorul este mutat pe canalul care transmite meciul si Schatzi se uita la meci. Ce pot sa fac, ma uit si eu.


Ocazie cu care observ ca transmisia pe net este cu un minut in urma transmisiei pe satelit deoarece vecinul de sus tipa cand la mine la tv alearga aia cu mingia pe la mijlocul terenului, dar in scurt timp unu' o baga in poarta. Acesta pare a fi un motiv de frustrare pentru Schatzi care incearca chiar sa isi dea cu parerea de ce lucrurile functioneaza asa. Cred ca in curand ii va suna pe aia de la cablu sa ii intrebe de sanatate. Acuma, eu as face misto dar poate daca ii suna se rezolva...


Totusi m-am uitat ieri la Germania - Argentina. La fiecare gol o aratau pe doamna Merkel in tribune.


La primul gol era uimita, la urmatoarele invatase poanta, era deja in picioare aplaudand cand ajungeau camerele de filmat la dansa.
Dupa primul gol ma gandesc ca probabil trebuie sa fie si domnul Merkel pe acolo. Intreb pe Schatzi:
- Draga, doamna Merkel e maritata?
- Ce conteaza? Doamna Merkel e una din femeile cu care nu te culci nici daca e singura femeie ramasa pe lume.
- Da' poate e inteligenta! Asta nu se pune?
- Eu ziceam sa te culci cu ea nu sa discuti filosofie.
- Bun, deci filosofie ai face cu madam Merkel, mai greu cu alte activitati. Eh, sa speram ca e maritata. Poate e si sotul la meci, ma gandesc ca il vedem.
- Da, daca mai baga astia vreun gol.
...


Golul numarul 2, vedem din nou pe doamna Merkel. Dadea mana cu diversi, totusi in stanga si in dreapta avea 2 barbati, singura problema era ca amandoi erau negri. Il bat din nou la cap pe Schatzi care se uita concentrat la reluare:
- Presupun ca sotul doamnei Merkel nu e negru...
- Da, nici eu nu cred.
- Totusi, banuiesc ca il lua si pe el la meci. Adica sa poti sa te duci cu nevasta la o cupa mondiala si tu sa stai acasa...
- Poate are de calcat omu'. Ca doamna Merkel e ocupata, probabil ca nu face chestii din astea.
- Da saracu', ca o menajera o fi greu de gasit. Nu imi pot imagina ca nu e si respectivu pe acolo, sunt deja curioasa sa il vad. Tot timpu' o arata astia pe madam Merkel. Cine e printu' ala consort.
...


Golul numarul 3, din nou doamna Merkel e la tv, aplauda, striga, din nou aceleasi persoane imprejur. Nu mai rezist, pun mana pe google si caut "Merkel husband". Pe wikipedia gasesc pe Joachim Sauer, si sub poza lui, cuvintele "7th Husband of the Chancellor".
- Doamna Merkel a avut 7 soti pana acum? De unde are femeia asta atata timp? Ca parca guverneaza de ani buni... cum face?
- 7 soti? Nu se poate, as fi aflat pana acum.
- Pai asa scrie aici, poate inseamna al 7-lea sot al cancelarului. Voi numarati cati cancelari au fost? Astia sunt ca regii?
- Nu noi, nemtii. Noi nu numaram nimic.
- Adica nu stii al catelea presedinte tocmai ati ales? Nu ii numarati de la Franz Josef incoace.
- Probabil ca ii numara cineva, dar eu nu stiu.
- Ok, deci madam Merkel este la al doilea sot care este cercetator chimist.
- Deci nu vine omul la fotbal.
- Eu nu inteleg, eu nu ma omor dupa fotbal dar tot m-as duce la un campionat mondial. Fac astia scandal ca platesc bilete cancelarului consort?
- Da, poate, dar putea sa isi plateasca si singur biletul.
...

Golul numarul 4, madam Merkel da mana cu 2 barbati dintre care pe unul il pupa.
- Ia uite, pe primul nu l-a pupat, zice Schatzi.
- Asta e mai tanar...

Un comentariu: